Anna Herrero

Fisioterapia

Psiconeuroimmunologia (PNI)

Osteopatia

···

{

En el cos tot està conectat. Recuperar una visió global ens permet entendre els mecanismes d’acció implicats en les difuncions de l’organisme. 

L’abordatge integral transforma profundament l’expressió de la salut.

{

Actualment, l’alta especialització de la medicina i l’avenç tecnològic permeten fer intervencions mai vistes en la història, com transplants d’òrgans o interevencions a la columna vertebral, etc.

No obstant, hem perdut la globalitat a l’hora d’entendre el cos tal i com apunten l’osteopatia, la psiconeuroimmunologia i d’altres disciplines.

En el cos, tot està conectat i recuperar la visió global és bàsic per entendre els mecanismes d’acció que impliquen difuncions en l’organisme i realitzar un abordatge integral permet una transformació profunda de l’expressió de la salut.

Fisioterapia

Ciència de la salut orientada a resoldre molèsties i dolors musculoesquelètics a través de tècniques manuals.

Psiconeuroimmunologia (PNI)

La psiconeuroimmunologia o medicina integrativa estudia de manera precisa i concreta la bioquímica de l’interrelació fisiològica entre el sistema digestiu, el sistmea immunològic, el sistema nerviós, el sistema endocrí i la psique.

Osteopatia

L’osteopatia és una medicina manual integrativa que es basa en els principis de l’anatomia, la fisiologia, l’embriologia humana i altres ciències biomèdiques oferint-nos una visió global i holística del cos.

Com ho fem?

Acompanyo processos de salut des d’un abordatge integral i global.

1

La sessió s’incia amb una anamnesi detallada i global on recolpilo informació de tot el que tingui a venure amb el motiu de consulta.

2

Complemento la informació amb una exploració física: exploració de la postura, exploració de la mobilitat articular, visceral i cranial per acabar de dibuixar l’escenari el més complet possible.


3

Així doncs, el propi cos, a través de testos i proves concretes, em guia a iniciar el tractament i a decidir les tècniques que poden ser: articulars, fascials, funcionals, fluídiques, musculars, viscerals o neurològiques.

−  És impossible no comunicar.  −

Qui sóc i en què
m’he format?

Coneix-me una mica més per saber en quines àrees m’he especialitzat i la formació que en tinc, per així poder fer-te fer un bon acompanyament i poder-te ajudar en la teva recuperació o en el que necessitis.

★★★★★

«L’Anna és molt professional i amb molts coneixements terapèutics. No coneixia la osteopatia i realment he al·lucinat amb els resultats.»
Jaume.

★★★★★

«Pateixo molt arran d’una operació de genoll i feia temps que buscava un fisioterapeuta de confiança, i per fí l’he trobat! «
Marta.

Valoracions

722 543 971